Като че ли свикнахме Бритни Спиърс да ни поднася всякакви изненади, но

...
Като че ли свикнахме Бритни Спиърс да ни поднася всякакви изненади, но
Коментари Харесай

Преди и след аборта - всичко за връзката на Бритни и Джъстин

Като че ли свикнахме Бритни Спиърс да ни сервира всевъзможни изненади, само че разкрития сходни на тези около връзката й с Джъстин Тимбърлейк в действителност не сме очаквали.
 Бритни Спиърс още веднъж шокира - този път с признанията в The Woman in Me за Джъстин Тимбърлейк
Бритни Спиърс още веднъж шокира - този път с признанията си за Джъстин Тимбърлейк

Биографичната книга The Woman in Me и прекомерно персоналните моменти

Изпълнителката съобщи, че до момента в който двамата са били дружно, тя е забременяла от него. Той обаче тогава не е бил подготвен да става татко и по тази причина се е стигнало до аборт. Макар тя да е желала да задържи дето. Тези разкрития на Бритни Спиърс ни накараха да си напомним точната последователност на връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк.

За първи път двамата се осведомен през 1992 година по време на фотосите на The All-New Mickey Mouse Club, където вземат участие още с Кристина Агилера и Райън Гослинг. Тогава обаче са едвам 11-годишни и прекомерно рано да се приказва за обич и връзки.
 Снимка 638241

Но все пак Спиърс написа в записките си The Woman in Me, че точно Тимбърлейк е бил момчето, с което за първи път се е целунала. Трябва обаче да минат още няколко години преди двамата да открият, че имат усеща един към различен.

И по този начин през 1999 година стартират да излизат, само че с месеци отхвърлят да са дружно пред медиите. Едва през септември 2000 година вземат решение, че е време да спрат да се крият и се присъстват дружно на MTV Video Music Awards, написа People.

През януари 2001 година Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк карат всички на American Music Awards да гледат единствено тях, защото са облечени в координирани дънкови тоалети. А единствено няколко седмици по-късно излизат дружно на сцената по време на полувремето на Супербоул.
 Снимка 638242

" Малко е мъчно, само че знаете ли какво, всичко опира до доверие ", споделя тогава Спиърс по адрес на връзката си с изпълнителя пред Entertainment Tonight. В идващите месеци двамата присъстват дружно на още няколко събития, а през септември същата година Бритни Спиърс разкрива, че към този момент живеят дружно.

Тогава в изявление за The Guardian изпълнителката споделя, че постоянно са разграничени поради доста си задължения, само че когато са дружно прекарват времето си в къщата ѝ в Лос Анджелис. " Изобщо не ме е позор да кажа, че го обичам с цялото си сърце. "
 Снимка 638240

Джъстин Тимбърлейк даже взима ефективно присъединяване в написването и продуцирането на парчето на Спиърс  " What It`s Like to Be Me ". През февруари 2002 година двойката участва на премиите Грами. Само месец по-късно обаче, до момента в който промотира кино лентата си " Кръстопътища " Бритни Спиърс споделя, че към този момент не е по отношение на изпълнителя.

" Стигаш до миг, когато плачеш, с цел да заспиш всяка вечер. Чувствам се като в сапунена опера. Честно казано, знам какво е да имаш разрушено сърце ", споделя няколко месеца по-късно Тимбърлейк.
 Бритни Спиърс и комплицираните връзки с майка ѝ Лин Спиърс
Докато Бритни Спиърс харчи милионите си, майка ѝ едвам свързва двата края

Сложните връзки сред певицата и фамилията ѝ

През ноември 2002 година той пуска песента  " Cry Me a River ", а и текста, и видеото карат хората да се съмняват, че е писана точно за Бритни. Твърдения, които той отхвърля. Двамата обаче бързи не престават напред. През 2003 година Джъстин Тимбърлейк стартира да излиза с Камерън Диас, а през 2004 година Бритни Спиърс се дами за Кевин Федърлайн, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР